Iz Niša za Tivat jeftino Air Serbia

Potrebna mi je avionska karta iz Niša za Tivat jeftino Air Serbia za putovanje u avgustu. Zanima me cena avionske karte i red letenja. Hvala. Živorad Micić, Niš

Posetilac: Živorad Micić, Niš
Datum: 17.06.2019
Grupa: Avio karte

Iz Niša za Tivat jeftino Air Serbia

Poštovani gospodine Miciću,

Kompanija Air Serbia konačno uvodi direktan let Niš-Tivat-Niš!!! Letovi iz Niša za Tivat jeftino Air Serbia počinju da saobraćaju od 16.07.2019. u oba pravca. Time će se konačno ostvariti dugogodišnja želja naših putnika da jeftino i lako lete do crnogorskog primorja na relaciji Niš-Tivat-Niš Air Serbia avio kompanijom. Povratne avionske karte iz Niša za Tivat jeftino Air Serbia se mogu kupiti po ceni već OD 59 EUR sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom. Za cenu avionske karte i sve dodatne informacije u vezi avionske karte iz Niša za Tivat jeftino Air Serbia avio kompanijom možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Crnu Goru

Za svako putovanje, pa tsko i za putovanje na liniji iz Niša za Tivat jeftino Air Serbia avio kompanijom svojim cenjenim putnicima savetujemo da za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE.


Red letenja na liniji Niš-Tivat-Niš

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi iz Niša za Tivat jeftino Air Serbia i obratno će se u julu obavljati utorkom i petkom u oba pravca. Od avgusta, po redu letenja koji je takođe podložan promenama, letovi Niš-Tivat-Niš će se obavljati ponedeljkom, petkom i nedeljom u oba pravca.